Topbox Selfstorage

Opslagruimte bij Krommenie

Opslagruimte Krommenie

Op zoek naar opslagruimte bij Krommenie? Huur opslagruimte zolang u wilt bij onze opslag in Wormerveer. Vanaf Krommenie bent u met 7 minuten al bij de opslag. Gebruik de ruimtecalculator om te zien hoeveel ruimte u nodig heeft en huur direct een box van uw gewenste grootte.

De voordelen van opslagruimte huren bij Topbox Selfstorage

Klik op huur een unit. De plattegrond geeft aan welke opslagunits nog beschikbaar zijn of binnenkort vrijkomen. In de lijst onder de plattegrond vindt u de afmetingen van de boxen en de vanaf prijs per maand. Maak uw keuze!

Goed beveiligd

7 dagen per week toegang

Opslag zo groot u wilt

Vragen over onze opslag?

We helpen u graag. Neem contact met ons op via het formulier of bel ons direct op 06 16 09 11 61

Tijdelijk opslagruimte huren bij Krommenie?

Bij Topbox Selfstorage huurt u tijdelijke opslagruimte vlakbij Krommenie, zolang als u wilt. Onze opslagruimtes zijn ideaal voor het opslaan van spullen bij een verhuizing of verbouwing, of als u seizoensspullen wilt opslaan. Maar ook voor ondernemers is een opslagruimte van Topbox Selfstorage een ideale uitkomst, bijvoorbeeld om voorraad op te slaan.

 

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel opslagruimte u nodig heeft ligt eraan wat u wilt opslaan. Met onze handige ruimtecalculator berekent u gemakkelijk hoeveel opslagruimte u nodig heeft. U vult in welke spullen u wilt opslaan en de calculator doet de rest. Bereken direct uw opslagruimte en huur een opslag die past bij uw wensen.

 

Wat kost een opslagruimte huren?

Bij Topbox Selfstorage profiteert u een voordelige prijs voor uw opslagruimte. De prijs is afhankelijk van de maat van uw opslagbox en hoe lang u de box wilt huren. Benieuwd naar de kosten van de ideale opslagruimte? Bekijk dan onze beschikbare opslagruimtes en ontdek direct de prijs.

 

Hoe kom ik bij de opslagruimte vanaf Krommenie?

Binnen 7 minuten bent u al bij de opslagruimte vanaf Krommenie. U vindt onze opslagruimte in Wormerveer, aan de Esdoornlaan 40. Makkelijk bereikbaar vanuit Krommenie en goed vindbaar aan de N203, tussen de brug en het station.

Opslagruimte huren Krommenie

Bekijk onze beschikbare opslagruimtes en huur online uw opslagbox. U krijgt een welkomstmail met een beschrijving hoe u bij de opslag kunt, vervolgens kunt u direct al gebruik maken van de opslag.